TROUWFOTOGRAFIE

De mooiste dag van je leven!? In ieder geval het begin van een nieuwe fase en tegelijkertijd de bezegeling van iets bestaands: jullie liefde voor elkaar.
 

Of je nu het heel groot aanpakt of het bewust klein en intiem houdt: met een mooie fotoreportage kun je later die heerlijke maar soms ook hectische dag opnieuw beleven.

KENNISMAKINGSGESPREK

Voor een trouwreportage reserveer ik een volle dag in mijn agenda. Wees dus op tijd met de aanvraag. Hoe eerder we de dag kunnen vastleggen des te beter. Graag plan ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek in, zodat we precies weten wat we aan elkaar hebben. We bespreken dan hoe jullie trouwdag eruit ziet, hoeveel uur fotografie jullie nodig denken te hebben en welk soort foto’s jullie aanspreekt.

 

 

Als jullie met mij in zee gaan, dan zullen we tussentijds nog wel telefonisch of per e-mail contact hebben om het definitieve programma door te spreken. Of misschien spreken we elkaar wel voor de bruiloft tijdens het maken van een unieke love shoot, waarbij de foto’s gebruikt kunnen worden voor de uitnodigingen. 

DE FOTO'S

Binnen een maand na de bruiloft ontvangen jullie alle foto’s in hoge resolutie. Uiteraard kunnen jullie ervoor kiezen om een selectie van de foto’s te verwerken in een uniek, gepersonaliseerd album. Maar er zijn ook talloze andere mogelijkheden om jullie foto’s te gebruiken voor tastbare herinneringen aan “de mooiste dag van jullie leven”.

PRIJZEN

PureMoments biedt voor bruiloften het speciale all in wedding pakket. Dit pakket omvat een complete reportage van jullie bruiloft, inclusief intake-gesprek in de studio en zes uur fotografie op de trouwdag.

 

Je ontvangt alle geselecteerde foto's van de bruiloft in hoge resolutie op een gepersonaliseerde usb-stick. Daarnaast ontvang je een boek van 30x30, met daarin 24 pagina's en fotocover.

 

Dit alles voor een bedrag van slechts €995 (excl. reiskosten). Wil je een minder uitgebreid pakket, informeer dan naar de mogelijkheden. Voor meer informatie: prijzen en pakketten.

CONTACT ME

Woerden - The Netherlands

cindy@puremoments.nl | 06-50247721

PUREMOMENTS

06-50247721

cindy@puremoments.nl

Woerden (+30 km)

kvk: 30202886

bank: NL92INGB0001986282

CINDY RUTTEN

Cindy is al 20 jaar hét gezicht van PureMoments.

Ze maakt foto's van alle onvergetelijke momenten in het leven.
Zo mooi en puur als het maar kan zijn.

COPYRIGHT PUREMOMENTS 2020 WOERDEN