Yeah! Finn is geboren!

In het voorjaar krijg ik een mailtje van een lieve moeder die informeert naar de mogelijkheden voor een newbornshoot. Extra leuk, want het wordt hen het tweede kindje en de eerste heb ik ook mogen fotograferen. Dat maakt het ook zo leuk voor mij, ik zie sommige gezinnen groeien van verliefde "newly weds" tot gezinnen van 1,2, 3 en soms zelfs 4 kindjes. Het is bijzonder, heel bijzonder!

Natuurlijk neem ik de opdracht met liefde aan en ik ben dan ook blij dat de baby besluit om niet tijdens mijn vakantie de wereld te verkennen. Als ik binnenkom ligt er een heel klein prachtig mannetje te slapen. Zijn grotere zus kijkt nog een beetje verlegen, en had ook wel graag nog even verder geslapen. Tijdens een newbornshoot probeer ik altijd broertjes en zusjes mee te fotograferen, maar goed, je weet ook gewoon niet hoe dingen lopen, en daar ben ik ook altijd heel relaxt in, uit ervaring weet ik dat dat het beste werkt.

Hoewel Finn net lekker gevoed was, vond hij het natuurlijk nodig om lekker om zich heen te kijken en de boel goed in de gaten te houden. Zijn prachtige wijze ogen keken wat ik allemaal aan het doen was en hij was dan ook zeker niet van plan om lekker rustig te gaan slapen.

Bij elke newbornshoot neem ik altijd rustig de tijd voor de baby, immers, van een schema is vaak nog geen sprake als ik langskom :-)

Uiteindelijk hebben we prachtige foto's kunnen maken van zowel een wakkere als een heerlijke slapende Finn. Zijn grote zus vond het heel spannend en heeft af en toe heel verlegen even bij Finn gezeten. Ik had nog niet het idee dat ik dé foto van hen samen had kunnen maken. Gelukkig ontdooide zij steeds meer en begon interesse te tonen voor wat ik deed. Na heel veel kiekeboe spelletjes later, heb ik een paar mooie foto's van hen samen kunnen maken.... Ik blij, ouders blij en broer en zus ook blij!

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square