Workshop newborn fotografie

Het is eigenlijk alweer een tijdje terug, maar ook ik vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen als newborn fotograaf. Omdat het vastleggen van pas geboren baby's mijn grootste passie is en het daar, bijna 20 jaar geleden allemaal mee begon.

Enige tijd terug volgde ik een newborn workshop bij Patricia van den Boogaart.

Patricia aan het werk

Zij weet als geen ander de puurheid en intimiteit van een pasgeborenen vast te leggen. Zij is een groot voorbeeld voor mij en dus was ik benieuwd hoe zij dingen aanpakte. Niet om het na te doen, want ik hou graag mijn stijl dicht bij me, maar wel om inspiratie op te doen en te leren. En dat heb ik zeker gedaan. Grootste leerpunt was toch echt wel perspectief en spelen met licht. Hier onder een aantal voorbeelden, die tijdens deze workshop gemaakt zijn. Ik heb ze geschoten en bewerkt met mijn eigen stijl. Volgend jaar hoop ik mijn eigen vaste plekje te hebben en in mijn studio (aan huis) prachtige natuurlijke foto's te kunnen maken voor jouw kleintje! Tot die tijd kom ik lekker aan huis en werk ik met voornamelijk bestaand licht en natuurlijk de technieken die ik bij heb geleerd van Patricia.

Patricia, bedankt dat je zoveel fotografen het vertrouwen geeft dat ze kunnen bereiken wat zij willen. Dat je de tijd neemt om anderen verder te helpen en dat je je openstelt zodat we ook echt alles, maar dan ook alles konden vragen. Bedankt!

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square