Prachtig zwanger… De laatste loodjes...

Een paar weken terug kwam Susanne met haar prachtige gezin bij mij in de studio. Zij verwachten binnenkort gezinsuitbreiding en hoe leuk is het om deze zwangerschap met trotse zus vast te laten leggen. Zij gaven mij de vrije hand, omdat ze zelf geen speciale wensen hadden. Ik probeer altijd een divers beeld te geven. De kleine trotse zus vond het best spannend, maar met wat spelletjes, vraagjes en gezellig geklets is de fotoshoot super spontaan en ongedwongen geworden. Ook Susanne zelf heeft het super gedaan, met wat kleine aanwijzingen een super talent voor de camera! Nu is het wachten op jullie tweede wondertje. Heel veel sterkte met de laatste loodjes en we zien elkaar snel weer!

PureMoments_0082.jpg
PureMoments_0081.jpg
PureMoments_0080.jpg

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square