Prachtig zwanger… De laatste loodjes...

Een paar weken terug kwam Susanne met haar prachtige gezin bij mij in de studio. Zij verwachten binnenkort gezinsuitbreiding en hoe leuk is het om deze zwangerschap met trotse zus vast te laten leggen. Zij gaven mij de vrije hand, omdat ze zelf geen speciale wensen hadden. Ik probeer altijd een divers beeld te geven. De kleine trotse zus vond het best spannend, maar met wat spelletjes, vraagjes en gezellig geklets is de fotoshoot super spontaan en ongedwongen geworden. Ook Susanne zelf heeft het super gedaan, met wat kleine aanwijzingen een super talent voor de camera! Nu is het wachten op jullie tweede wondertje. Heel veel sterkte met de laatste loodjes en we zien elkaar snel weer!

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Puremoments logo 2021 def.png

PUREMOMENTS

06-50247721

cindy@puremoments.nl

Woerden (+30 km)

kvk: 30202886

bank: NL92INGB0001986282

CINDY RUTTEN

Cindy is al 20 jaar hét gezicht van PureMoments.

Ze maakt foto's van alle onvergetelijke momenten in het leven.
Zo mooi en puur als het maar kan zijn.

  • Facebook

COPYRIGHT PUREMOMENTS 2021 WOERDEN