Kleine zus en grote zus

29/06/2014

Tijdens een newbornshoot krijg ik vaak de vraag of grote broer of grote zus ook op de foto mogen... natuurlijk mag dat! Alles hangt zoals de hele shoot natuurlijk af van de kleine baby, maar als die het toestaat maak ik graag ook nog foto's van de rest van het gezin.

 

Dit kleine meisje deed het heerlijk! Eerst even wakker, maar al snel gaf zij zich over aan een diepe slaap. De warmte en het lekkere volle buikje deden natuurlijk wonderen. En deze grote zus, die stiekem eigenlijk ook nog maar heel klein was, die kreeg geen genoeg van haar kleine zusje... nu al een onafscheidelijk team... 

 

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

PUREMOMENTS

06-50247721

cindy@puremoments.nl

Woerden (+30 km)

kvk: 30202886

bank: NL92INGB0001986282

CINDY RUTTEN

Cindy is al 20 jaar hét gezicht van PureMoments.

Ze maakt foto's van alle onvergetelijke momenten in het leven.
Zo mooi en puur als het maar kan zijn.

COPYRIGHT PUREMOMENTS 2020 WOERDEN