Zwangerschap en newbornfotografie

Echt waar, ik zeg het vaak, maar ik heb toch het leukste vak van de wereld! Een aantal weken terug mocht ik een geweldig gezin fotograferen in de studio, nu nog bestaande uit een klein jongetje en twee ouders... maar een klein zusje onderweg. Wat deed de kleine man het geweldig!

Na een paar weken kreeg ik bericht... De kleine meid is geboren! En natuurlijk ging ik op locatie op weg naar deze newborn! En ook zuslief deed het voortreffelijk... Bekijk hier een deel van resultaat van twee geweldige fotoshoots!

Geerte, heel veel plezier met jullie foto's... ik ben erg benieuwd naar het resultaat aan de wand :-)

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Puremoments logo 2021 def.png

PUREMOMENTS

06-50247721

cindy@puremoments.nl

Woerden (+30 km)

kvk: 30202886

bank: NL92INGB0001986282

CINDY RUTTEN

Cindy is al 20 jaar hét gezicht van PureMoments.

Ze maakt foto's van alle onvergetelijke momenten in het leven.
Zo mooi en puur als het maar kan zijn.

  • Instagram - grijze cirkel
  • Facebook

COPYRIGHT PUREMOMENTS 2021 WOERDEN