Kleine Ben

Enige weken geleden was ik te gast bij de ouders van dit prachtige trio ter eren van de geboorte van baby Ben. De wens van beide ouders was om ook een paar foto's te maken met de beide zussen. Zoals altijd geef ik aan dit zeker te gaan proberen, maar dat de veiligheid van de baby altijd voorop staat.

Gelukkig was baby Ben een heerlijke slaper en deden de meiden het super goed! Heel voorzichtig aaiden ze hem en kusten ze hem, zelfs gewoon op de billetjes. Het is zo leuk te zien hoe ontzettend blij zij zijn met hun baby broertje. De shoot zelf liep heel voorspoedig. Terwijl Ben even warmte en wat te drinken zocht bij mama, speelde de meisjes rustig om mij heen...

Heel veel geluk toegewenst voor jullie prachtige gezin!

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square