Wat een mazzel

Enkele weken geleden had ik een perfect klein meisje voor de lens. Doordat een andere fotograaf helaas niet kon, nam ik een shoot over van deze collega. En wat had ik een mazzel, het kleine meisje deed het perfect. Ze heeft heerlijk liggen slapen terwijl ze door een kacheltje lekker warm werd gehouden. En zelfs toen de papa en mama zelf ook nog even op de foto wilde gaan bleef ze als een modelbaby liggen! Wat een heerlijk meisje om te mogen fotograferen. Ik besef me maar al te goed wat een geweldig beroep ik toch heb!

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Puremoments logo 2021 def.png

PUREMOMENTS

06-50247721

cindy@puremoments.nl

Woerden (+30 km)

kvk: 30202886

bank: NL92INGB0001986282

CINDY RUTTEN

Cindy is al 20 jaar hét gezicht van PureMoments.

Ze maakt foto's van alle onvergetelijke momenten in het leven.
Zo mooi en puur als het maar kan zijn.

  • Instagram - grijze cirkel
  • Facebook

COPYRIGHT PUREMOMENTS 2021 WOERDEN