Contact

Cindy Rutten

Cindy is al bijna 20 jaar hét gezicht van PureMoments.

Ze maakt foto's van alle onvergetelijke

momenten in het leven. Zo mooi en puur als

het maar kan zijn.

Copyright 2019 PureMoments Fotografie, Woerden

Wat een mazzel

04/05/2014

Enkele weken geleden had ik een perfect klein meisje voor de lens. Doordat een andere fotograaf helaas niet kon, nam ik een shoot over van deze collega. En wat had ik een mazzel, het kleine meisje deed het perfect. Ze heeft heerlijk liggen slapen terwijl ze door een kacheltje lekker warm werd gehouden. En zelfs toen de papa en mama zelf ook nog even op de foto wilde gaan bleef ze als een modelbaby liggen! Wat een heerlijk meisje om te mogen fotograferen. Ik besef me maar al te goed wat een geweldig beroep ik toch heb! 

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now