Kleine details

04/05/2014

Veel mensen vragen me waarom ik fotograaf ben geworden en of ik het niet lastig vind om te werken met kleine onvoorspelbare baby's. Ik vind niets leukers in de wereld dan het vastleggen van momenten die vaak aan je voorbij gaan. Met de intentie een klein beetje van deze herinneringen vast te houden. Niets mooiers en puurders dan een baby. Ik heb echt nog nooit een baby gehad die niet schattig, lief, mooi of aandoenlijk was. Elk detail van een baby is een creatie die voortkomt uit liefde. En van elke baby die er voor mijn lens komt wordt ontzettend veel gehouden...

 

Ik ontmoet veel mensen en hoor veel verhalen. Verhalen over liefde, over tegenslag bij het zwanger worden, over verlies, maar boven al, echte pure verhalen. Deze verhalen wil ik dan ook zo puur mogelijk vast leggen. Elke baby wordt onschuldig geboren en heeft nog een heel leven voor zich, met alle kansen die er op zijn/haar pad liggen.

 

Dol ben ik op handjes en voetjes, die soms nog schilferig zijn van de geboorte. Ik hou ontzettend van die details, nageltjes, rimpeltjes op het ruggetje, dat prachtige mondje die jouw kindje zo uniek maakt. Alle details tellen.

 

En zeg nou zelf, dan is er toch niets mooiers om onderdeel te zijn van deze immense liefde! Ik kan met recht zeggen dat ik vind dat ik de leukste baan op de wereld heb! 

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

PUREMOMENTS

06-50247721

cindy@puremoments.nl

Woerden (+30 km)

kvk: 30202886

bank: NL92INGB0001986282

CINDY RUTTEN

Cindy is al 20 jaar hét gezicht van PureMoments.

Ze maakt foto's van alle onvergetelijke momenten in het leven.
Zo mooi en puur als het maar kan zijn.

COPYRIGHT PUREMOMENTS 2020 WOERDEN