Contact

Cindy Rutten

Cindy is al bijna 20 jaar hét gezicht van PureMoments.

Ze maakt foto's van alle onvergetelijke

momenten in het leven. Zo mooi en puur als

het maar kan zijn.

Copyright 2019 PureMoments Fotografie, Woerden

Klein fotomodelletje in de dop

01/05/2014

Een paar weken geleden kwam dit prachtige meisje bij mij in de studio voor een echte newbornshoot. Hoewel mama nog aan het bijkomen was van een keizersnede wilden ze toch erg graag in de studio komen. Terwijl mama rustig op een stoel zat, kreeg ik van papa alle hulp die nodig was bij de shoot. Dit kleine meisje sliep vrijwel de hele sessie door. De momenten dat ze wel wakker was tuitte ze haar lipjes en keek ze met haar grote oogjes in de lens van de camera. Kortom; een echt fotomodelletje in de dop!

 

 

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now