Een heel klein meisje

Heel vaak bellen klanten mij enthousiast op om te vertellen dat er een kleintje op komst is en dat ze graag een plekje in mijn agenda willen. Heel slim natuurlijk, want zowel voor zwangerschap als newborn loopt de agenda snel vol, soms wel al weken van te voren. Heel vaak word ik ook gebeld door enthousiaste opa's, oma's, tantes, ooms en vrienden en vriendinnen van het aanstaande ouderpaar met de vraag of zij een cadeaubon kunnen bestellen…. Een super leuk cadeau met een blijvende herinnering! Zo ook bij deze ouders. Zij hebben een cadeaubon ontvangen voor de zwangerschap en de newborn zodra deze geboren is. Soms loopt het alleen anders. Deze kleine meid werd te vroeg en veel te licht na complicaties in de zwangerschap geboren. Noodgedwongen begonnen de eerste weken van deze kleine diva in het ziekenhuis. Omdat de zowel de zwangerschapsshoot als de newbornshoot niet meer mogelijk waren, hebben we zodra het goed ging met de kleine dame bij de ouders thuis afgesproken voor een prachtige fotosessie. Met haar bijna 3 maanden net zo groot als een pasgeboren baby, maar al zoveel wijzer en alerter. Ik ga terug bij deze kleine meid als ze een maand of 9 is, zodat we ook de tweede shoot kunnen inplannen. Ik ben benieuwd hoe deze dame het er dan vanaf brengt.

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square