Pakketten

Big Belly & Newborn all-in

 

Een big belly shoot én een newborn shoot aan huis voor €450. Voor dit bedrag ontvang je maar liefst 20 foto's digitaal en een leuke verrassing.

 

Newborn all in

 

Een newborn shoot inclusief 10 digitale foto's naar keuze, een gepersonaliseerd mini-album (13x18) , 12 pagina's. Een compleet pakket voor €295.

 

Geboortekaartjes all in

 

Een newbornfotoshoot bij jou aan huis, incl. 5 foto's digitaal en geboortekaartjes op maat:

 

25 stuks: € 350

50 stuks: € 375

100 stuks: € 400

150 stuks: € 425

 

Deze bedragen zijn inclusief ontwerp, envelop en verzending naar het adres van de opdrachtgever. Voor afwijkende formaten en bijzondere afwerkingen gelden meerprijzen.

Baby first year all in

 

Een uniek pakket voor het eerste jaar van je kindje. Bestaat uit een newborn shoot aan huis, een fotoshoot rond 6 maanden en een speciale cake smash shoot  (rond 11 maanden). Inclusief gepersonaliseerd fotoalbum (30x30) met 30 foto's, 20 gepersonaliseerde uitnodigingen voor eerste verjaardag, en maar liefst 30 digitale foto's naar keuze. Dit pakket vraagt een investering van €575. 

 

Wedding all in

 

Een complete reportage van jullie bruiloft. Inclusief intake-gesprek , een love shoot met de beloved methode en zes uur fotografie op de trouwdag. De love shoot is bij uitstek geschikt voor het maken van foto's voor de uitnodiging. Je ontvangt alle geselecteerde foto's van de love shoot en de bruiloft in hoge resolutie op gepersonaliseerde usb-stick. Prijs: €1.095 (excl. reiskosten). Informeer naar de mogelijkheden voor het maken van foto-albums.

Wedding & Trash the dress

Een complete reportage van jullie bruiloft. Inclusief intake-gesprek , een trash the dress after wedding shoot en zes uur fotografie op de trouwdag. Je ontvangt alle geselecteerde foto's van de trash the dress en de bruiloft in hoge resolutie op gepersonaliseerde usb-stick. Prijs: €1.095 (excl. reiskosten). Informeer naar de mogelijkheden voor het maken van foto-albums.

Newlife all in

 

Een reportage van de geboorte van je kindje. Inclusief intake., foto's vanaf het moment dat de baby zich aandient (in overleg), en een fotoboek met circa 25 foto's, een videocompilatie en alle geselecteerde foto's digitaal. Prijs: €795. 

 

Alle hierboven vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Het bedrag voor de shoot dient vooraf (per overschrijving) of uiterlijk tijdens de shoot (contant) te worden voldaan. Zie contact voor het rekeningnummer.

PUREMOMENTS

06-50247721

cindy@puremoments.nl

Woerden (+30 km)

kvk: 30202886

bank: NL92INGB0001986282

CINDY RUTTEN

Cindy is al 20 jaar hét gezicht van PureMoments.

Ze maakt foto's van alle onvergetelijke momenten in het leven.
Zo mooi en puur als het maar kan zijn.

COPYRIGHT PUREMOMENTS 2020 WOERDEN

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now