Kids

"There is no way to be a perfect mother, and a million ways to be a good one." (Jill Churchill)

 

Sommige kinderen vinden het heerlijk om op de foto te gaan. Andere kinderen kijken er tegenop. De ene lacht voortdurend, de ander kijkt serieus. Maar ieder kind is puur en mooi. Foto’s die het unieke van je kind naar voren brengen. Foto’s waar je nog lang van zult genieten. Dat is waar deze shoot om draait. Of het nu gaat om baby's, peuters, kleuters of oudere kinderen: bij PureMoments ben je aan het goede adres.

 

Kleding

 

Het liefst maak ik foto’s van kinderen zoals ze echt zijn. Zonder poespas. Dat komt ook terug in de kleding. Een spijkerbroek met een wit shirt of hemd is prima. Voor de foto’s gebruik ik zowel zwarte als witte achtergronden.

 

De foto’s

 

Binnen twee weken na de shoot ontvang je per e-mail een link naar een website met daarop de zorgvuldig geselecteerde (en eventueel bewerkte) foto’s. Het zijn er minimaal 20. Hieruit mag je zelf een selectie maken van de foto's die je uiteindelijk wil ontvangen Wil je meer dan alleen digitale bestanden? Informeer dan naar de mogelijkheden om de foto’s op verschillende materialen af te drukken. 

 

Investering

 

Voor een shoot aan huis of op een andere locatie (in overleg) betaal je €129, excl. reiskosten. Kijk voor meer informatie bij prijzen en pakketten.

 

PUREMOMENTS

06-50247721

cindy@puremoments.nl

Woerden (+30 km)

kvk: 30202886

bank: NL92INGB0001986282

CINDY RUTTEN

Cindy is al 20 jaar hét gezicht van PureMoments.

Ze maakt foto's van alle onvergetelijke momenten in het leven.
Zo mooi en puur als het maar kan zijn.

COPYRIGHT PUREMOMENTS 2020 WOERDEN