GEBOORTE FOTOGRAFIE

Een nieuw leven.
De geboorte van een kind is een de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Een wonderlijke ervaring die nauwelijks met woorden valt te beschrijven, maar die wel in beelden kan worden weergegeven.

 

Met mooie en integere foto’s die deze bijzondere momenten vastleggen, kunnen jullie later de geboorte van jullie kindje opnieuw beleven.

Bekijk ook mijn portfolio

IMG_3108-bewerkt.jpg

DE FOTO'S

Binnen twee weken na de bevalling ontvangen jullie alle foto’s in hoge resolutie. Ook maken we een afspraak voor een evaluatiegesprek (eventueel in combinatie met een newborn shoot, waarin je nog een leuke kleine attentie van PureMoments ontvangt.

Je ontvangt de foto's op een mooie bewaar USB in hoge resolutie. Als jullie dat willen help ik natuurlijk graag bij het maken van een puur en mooi album, die een mooie blijvende herinnering vormt.

IMG_2840-bewerkt.jpg

KENNISMAKING

Geboortefotografie bij PureMoments begint met een kennismakingsgesprek. Wederzijds vertrouwen is de belangrijkste basis voor jouw bevallingsverhaal. Ik wil er zeker van zijn dat je met een gerust hart de fotografie aan mij overlaat.

 

We bespreken jullie wensen en verwachtingen en ik zal natuurlijk verder toelichten hoe de geboortefotografie verloopt. We maken onder meer afspraken over het moment dat jullie mij bellen om naar het ziekenhuis of jullie huis (in het geval van een thuisbevalling) te komen. Eventueel kunnen we het gesprek meteen combineren met een big belly shoot.

IMG_3064-bewerkt.jpg

PRIJZEN

PureMoments biedt voor het fotograferen van de geboorte van jouw kindje voor het speciale all in newlife tarief. Dit pakket omvat een reportage van de bevalling, inclusief intake-gesprek en evaluatiegesprek, foto's vanaf het moment dat de baby zich aandient (in overleg), en een usb-boek met circa tien foto's, een videocompilatie en alle geselecteerde foto's digitaal. De prijs voor dit pakket bedraagt €795.  Voor meer informatie: prijzen en pakketten.

CONTACT ME

Woerden - The Netherlands

cindy@puremoments.nl | 06-50247721

PUREMOMENTS

06-50247721

cindy@puremoments.nl

Woerden (+30 km)

kvk: 30202886

bank: NL92INGB0001986282

CINDY RUTTEN

Cindy is al 20 jaar hét gezicht van PureMoments.

Ze maakt foto's van alle onvergetelijke momenten in het leven.
Zo mooi en puur als het maar kan zijn.

COPYRIGHT PUREMOMENTS 2020 WOERDEN