Cake smash

“The more you praise and celebrate your life, the more there is in life to celebrate”

(Oprah Winfrey)

 

De eerste verjaardag van je kind is een feestelijk en gedenkwaardig moment. Met een cake smash shoot wordt het bereiken van het eerste levensjaar op een bijzondere manier vastgelegd. Met een mooie taart, slingers en ballonnen, en natuurlijk jouw kleine man of vrouw in de hoofdrol. Laat het feest maar beginnen!

 

De cake smash shoot vindt uiteraard plaats rondom de verjaardag van je kind. Mocht je de foto’s willen gebruiken voor de uitnodiging, dan raad ik je aan de foto’s ongeveer een maand vóór de verjaardag maken. De reportage vindt plaats bij jou thuis. Bij deze bijzondere shoot hoort een “taart op maat” die we als onderdeel van de shoot aanbieden, maar eventueel kun je ook zelf een taart regelen. Voor de shoot nemen we ruim de tijd: houd rekening met één uur.

 

De foto’s

 

Binnen twee weken na de shoot ontvang je per e-mail een link naar een website met daarop de zorgvuldig geselecteerde (en eventueel bewerkte) foto’s. Op basis van deze foto's kan je een keuze maken voor de (digitale) collage.  Wil je meer dan alleen alleen de collage, dan kan je ook digitale bestanden afnemen. Of een mooie canvas laten drukken met een paar van je favoriete foto's. Informeer dan naar de mogelijkheden om de foto’s op verschillende materialen af te drukken. 

 

Prijzen

Een originele cake smash shoot kost €135. Dat is inclusief een taart die speciaal voor deze gelegenheid wordt gemaakt. Neem je liever zelf een taart mee, dan kost de shoot €110. Bij de cake smash ontvang je een digitale collage van alle foto's, let op, dit zijn dus geen digitale bestanden van alle foto's. Voor meer informatie: prijzen en pakketten.

 

PUREMOMENTS

06-50247721

cindy@puremoments.nl

Woerden (+30 km)

kvk: 30202886

bank: NL92INGB0001986282

CINDY RUTTEN

Cindy is al 20 jaar hét gezicht van PureMoments.

Ze maakt foto's van alle onvergetelijke momenten in het leven.
Zo mooi en puur als het maar kan zijn.

COPYRIGHT PUREMOMENTS 2020 WOERDEN