Big Belly Photography

“Pregnancy is a process that invites you to surrender to the unseen force behind all life”

(Judy Fordin)

 

In verwachting zijn is een van de meest bijzondere ervaringen in het leven. Terwijl het nieuwe leven zich aandient, verandert je lichaam met een big belly als ultiem bewijs van hetgeen komen gaat. Hoe mooi is het om later dit unieke moment opnieuw te kunnen beleven? Met kwalitatief hoogwaardige foto’s zorg je voor een blijvende herinnering.

 

Foto’s van een bolle buik kunnen het best gemaakt worden tussen week 32 en week 36 van de zwangerschap. We nemen ruimschoots de tijd voor een uitgebreide shoot (ongeveer 60 minuten). De foto’s op de website geven je een goed idee van wat er mogelijk is. We kunnen variëren met kleding of de kleding (gedeeltelijk) achterwege laten. Partner en eventuele kinderen kunnen uiteraard ook op de foto. Neem je liever je moeder of vriendin mee, dan is dat ook prima.

De foto’s

 

Binnen twee weken na de shoot ontvang je per e-mail een persoonlijke link met daarop de zorgvuldig geselecteerde (en eventueel bewerkte) foto’s. Het zijn er minimaal 20, waar je vervolgens zelf een keuze uit kunt maken. Je kunt ervoor kiezen om alleen digitale bestanden in hoge resolutie af te nemen. Maar liever heb je natuurlijk een tastbare herinnering: je kunt de foto's laten afdrukken op diverse materialen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Prijzen

 

Voor een shoot aan huis of op een andere locatie (in overleg) betaal je €175,-, inclusief 5 digitale bestanden naar keuze. (excl. reiskosten). Kijk voor meer informatie bij prijzen en pakketten.

PUREMOMENTS

06-50247721

cindy@puremoments.nl

Woerden (+30 km)

kvk: 30202886

bank: NL92INGB0001986282

CINDY RUTTEN

Cindy is al 20 jaar hét gezicht van PureMoments.

Ze maakt foto's van alle onvergetelijke momenten in het leven.
Zo mooi en puur als het maar kan zijn.

COPYRIGHT PUREMOMENTS 2020 WOERDEN