Pure Baby

“A baby is born with the need to be loved – and never outgrows it.”

(Frank A. Clark)

Het fotograferen van pasgeborenen vereist speciale aandacht. Je hebt wellicht een idee van hoe de foto’s eruit moeten gaan zien, maar uiteindelijk bepaalt jullie baby hoe de shoot verloopt. Daarom doe ik er alles aan om samen met jullie een omgeving te creëren waarin jullie baby zich zo prettig mogelijk voelt.

Een newborn shoot vindt bij voorkeur plaats rond een week na de geboorte, maar iets later kan ook (tot twee weken na de geboorte). De reden hiervoor is dat baby’s in deze periode nog veel slapen en weinig last hebben van krampjes, zodat ze vrij gemakkelijk in verschillende poses gelegd kunnen worden. Ook krijgen ze na twee weken vrij snel een eigen willetje, en dat is voor een shoot misschien wat minder handig.

Bij jou thuis

De newbornshoot vindt plaats bij jou thuis, lekker in je eigen omgeving Ik kan naar wens gebruik maken van verschillende accessoires, zoals mutsjes en dekentjes, maar ik hou zelf erg van puur. Het liefst maak ik bij de shoot gebruik van natuurlijk (dag)licht: dit is minder belastend voor de baby en geeft mooi, zacht licht. Let op, bij je thuis is het vanwege het natuurlijke licht niet altijd mogelijk foto’s te maken met mama en papa. 

De foto’s

Binnen twee weken na de shoot ontvangen jullie per e-mail een persoonlijke link met daarop de geselecteerde (en eventueel bewerkte) foto’s. Dit zijn er minimaal 20. Daarna kan je zelf de keuze maken. Wil je digitale bestanden afnemen, of ga je voor een blijvende herinnering zoals bijvoorbeeld een afdruk op acrylglas, canvas of hout.

Prijzen

Voor een shoot aan huis of op een andere locatie (in overleg) betaal je €195,-, inclusief 5 digitale bestanden naar keuze. (excl. reiskosten). Kijk voor meer informatie bij prijzen en pakketten.