“Intiem en fijn”

Afgelopen periode is natuurlijk weer erg druk geweest met bruiloften. Traditioneel is van april tot en met september een goed bruiloft seizoen. Ik vind het zo bijzonder om onderdeel te mogen zijn van elk liefdesverhaal, want elk verhaal is uniek! 

Deze zomer mocht ik bij Siebe en Angelique de mooiste dag van hun leven vastleggen. Ik kende hen beide al, want ook voor hun kindjes heb ik eerder een mooie reportage gemaakt. Bij bruiloftsfotografie vind ik het altijd belangrijk een persoonlijk verhaal te vertellen. Dat zij beide gek op elkaar zijn, was vanaf het eerste moment dat ik ze ontmoette al duidelijk. Extra leuk dat de nog jonge kindjes van hen ook een rol hebben gespeeld op deze bijzondere trouwdag.

Allereerst zijn we (zonder de kindjes) foto’s gaan maken in Reeuwijk, in het bos en aan de plassen. Het had heel hard geregend en alles was nat, natuurlijk wilde we niet dat Angelique haar jurk al helemaal vies zou worden. Maar wat een mazzel met het weer hebben we gehad! Tijdens de shoot was het droog (wat grappig genoeg best vaak het geval is tijdens het shooten, we hebben nog wel eens het idee dat het altijd regent in Nederland, maar dat valt in de praktijk wel mee). 

052A0050-bewerkt
052A0197-bewerkt
Intieme bruiloft in Gouda
052A0326-bewerkt
052A0147
Intieme bruiloft in Gouda
052A0304-bewerkt-bewerkt
052A0580

Daarna zijn ze getrouwd tijdens een mooie ceremonie op het stadhuis van Gouda. Mooi om hun verhalen, door de ogen van de ambtenaar van de burgerlijke stand te horen. Omdat de kindjes nog kleine zijn, konden die tijdens de ceremonie gewoon lekker hun gang gaan. Heerlijk als er zo’n fijne ongedwongen sfeer is. 

Na de ceremonie en het aansnijden van de taart, ben ik er stilletjes tussenuit gegaan, zodat zij nog lekker van elkaar en het lekkere diner konden genieten.

Angelique en Siebe, bedankt dat jullie mij hebben gevraagd voor jullie bruiloft! Geniet lekker van de trouwfoto’s en we komen elkaar zeker in de toekomst nog tegen! 

Lieve groet, Cindy – PureMoments